2.3.2004

 

I v novém roce se s Popelnicí dějí všelijaké věci. S příchodem dalšího ročního období a s příchodem financí, dostávám novou chuť do zkrášlování mého autíčka. Prozatím jsou to jen drobné věci.

 

Jelikož je zima a v zimě mají škodárny problémy s baterkou, tak ani Popelnice se nevyhnula problémům. Naštěstí nebyli tak velké. Prostě moje stará baterka už nebyla v tak dobrém stavu, tak jsem koupil novou asi za 890Kč, ale byla mi nabízena i dražší. Asi sem měl koupit tu dražší, protože po pár dnech sem byl stejně nucen koupit dobíječku (za 300kč, dobijí malim proudem, ale je chytrá a když je baterka dobyta, udržuje nabíjecí proud velmi malý a tím zajistí baterce stálé stoprocentní nabití), ta levná baterka totiž nemá takovou kapacitu, jakou si žádá dobíjecí a startovací systém škodáren.

V mezi čase sem vzal autíčko do myčky a dopřál sem jí i trochu toho vosku (proti soli :-) ).

V únoru sem pak Popelnici vzal na vejlet na chatu. Tam sem jí udělal ochranu proti vyháčkování dveří. Udělal jsem i pár fotek, aby bylo vidět jak sem to udělal. Zkoušel jsem to drátem otevírat, ale i když sem měl možnost zespodu koukat kam ten drát strkám, nebyl jsem schopen dveře odemknout, takže až si jednou zabouchnu klíčky v autě, budu muset sjet domu pro náhradní :-(.

Taky mi pomalu stoupala spotřeba benzínu, a když už mi to žralo 30litrů na 100km, tak sem zjistil že mi vynechává kilometrovník, až nakonec přestal úplně fungovat ... tak jsem vzal tachometr z Kontejneru (to druhý auto) a vyměnil ho. Při tý příležitosti jsem připravil budíky na modré podsvícení odstraněním toho zeleného pleksi-skla po obvodu. Opět sem vše nafotil. Dnes jsem začal s výrobou prototypu nové LED žárovky. Zatím to vypadá slibně. Pokaď se mi podaří se někdy dostat do elektra, tak bych moch mít palubku podsvícenou modře do několika dnů.

No v neposlední řadě jsem si pořídil nové reproduktory. Jelikož mi táta nařídil vrátit reproduktory z Hifi věže, tak sem musel najít náhradu :-), časem dokoupím ještě přední repráky a subwoofer.

>>>>>> fotky. (navíc sem musel ve fotogalerii vytvořit novou kategorii, pro ty mí "vychytávky" :-) ).

 

 

 

<< Seznam článků >>